Begivenheder og behandlerbesøg

Vi afholder løbende forskellige arrangementer i Natur & Trivsel. Det kan fx være produktpræsentationer, foredrag eller særlige arrangementer i samarbejde med Ringsted City.

Udover begivenheder og arrangementer i Natur & Trivsel har vi yderligere et behandlerrum i butikken, hvorfra en række dygtige alternative behandlere har mulighed for at tilbyde både deres egne samt vores kunder forskellige former for behandlinger.

  • Du kan læse mere om de behandlere, som tilbyder behandling i Natur & Trivsel lige her.
  • Ønsker du at booke tid til behandling, kan du gøre det direkte i butikken eller på tlf. 5761 4080.

For at du kan skaffe dig et overblik over begivenheder og behandlerbesøg, finder du her en kalender for den kommende tid i Natur & Trivsel.
Kalenderen kan downloades, hvis du fx ønsker at udskrive den. Tryk blot på linket lige under kalenderen.

kalender-2020-forår

Kalender forår 2020

OBS! Vigtig information vedrørende foredraget med Claus Hancke d. 26. marts 2020.

Kære alle.

I lyset af regeringens udmelding i går aftes (d. 11.03.2020) har vi besluttet at aflyse foredraget med Claus Hancke d. 26. marts 2020.

Alle, der har købt billet, kan komme ind i Natur & Trivsel med deres billet og få pengene refunderet.

Til de af jer, som har købt billetter over telefonen og betalt med MobilePay: Vi vil bede jer om at ringe til Natur & Trivsel på telefon 57 61 40 80. Tak.

Vi håber at kunne afholde foredraget i løbet af efteråret, men da vi ikke har en ny dato klar endnu, har vi valgt at refundere pengene for købte billetter.

Vi håber på jeres forståelse, og vi glæder os til, at vi kan annoncere en ny dato for foredraget – forhåbentligt til efteråret.

De bedste hilsner
Natur & Trivsel – Ringsted Helsekost