Om Natur & Trivsel

Ringsteds helsekostforretning, Natur & Trivsel, ligger i hjertet af byen tæt ved torvet og med gode parkeringsmuligheder i nærheden. 
Natur & Trivsel er en af Danmarks ældste helsekostforretninger. Den blev startet i 1974 af Annet og Axel Dahl og siden overtaget i 2001 af Lis Dahl.

I Natur & Trivsel forholder vi os meget kritiske til de helsekostprodukter, der er på markedet og giver altid ærlig og reel rådgivning. Både grundet egen interesse, men også ønsket om at kunne rådgive kunderne så godt som muligt, har indehaveren af Natur & Trivsel, Lis Dahl, uddannet sig som ernæringsterapeut. De øvrige medarbejdere i butikken er ligeledes uddannet inden for sundhed og ernæring. Dette betyder, at vi alle i butikken har en god og solid viden om kost og kosttilskud, sundhed og kroppens funktioner. Denne viden kommer kunderne til gode og betyder, at vi altid kan give en kvalificeret og målrettet rådgivning.

Vi har regelmæssigt aktiviteter i butikken, f.eks test af biopat og besøg af konsulenter fra forskellige firmaer o.lign..

Vi har et stort udvalg af varer, og er der noget du ønsker, men som vi ikke har på hylden, så skaffer vi det gerne hjem til dig.

Se vores forretning